AGRICULTURE

Kompania jonë LILA ka qenë në biznesin e bujqësisë që nga viti 1994 në Shqipëri dhe Kosovë.

MISIONI

Misioni ynë është të ndihmojmë agronomët dhe fermerët në Shqipëri.

GARANCI

Ne ju ofrojmë garanci per produktet tona. Jemi një partner i fortë për nje rritje te shëndetshme.

PRODUKTE

Këto produkte janë të diferencuara sipas funksionalitetit dhe efikasitetit të tyre.

PARTNERËT

Bashkëpunojmë me më të mirët

LILA

Për çdo informacion shikoni katalogun tonë.

Ne ofrojmë produkte nga më të ndryshme dhe më të mirat për nevojat tuaja.