ÇFARË ËSHTË ?

Biostimulant radikal i krijuar posaçërisht për të luftuar stresin e kripur.

PËR ÇFARË SHËRBEN ?

Veprimi i dyfishtë i kripës korrektor, nga njëra anë favorizon shkëmbimin e Na nga Ca dhe nga ana tjetër vepron në bimë duke siguruar osmolite specifike që ndihmojnë në luftimin e stresit në nivelin qelizor. Ndihmon gjithashtu në rritjen e niveleve të kalciumit në tokë.