Faleminderit që na vizituat!

Kompania jonë LILA ka qenë në biznesin e bujqësisë që nga viti 1994 në Shqipëri dhe Kosovë. Tani ne jemi një kompani e themeluar dhe e njohur me të dhëna të shkëlqyera për kënaqësinë e konsumatorëve më të mirë. Ne jemi këtu sot sepse ne kurrë nuk na kane kompromentuar në cilësinë dhe shërbimet e ofruara për të klientit tonë. Ne besojmë në mbajtjen e klientëve të lumtur dhe sigurimin e tyre me produkte në një cilësi shumë të lartë. Ne rast se keni pyetje ju lutem mos nguroni per te na kontaktuar. Ne do të donim t’ju ofronim shërbimin tonë për të gjithë të cilët mund të kenë nevojë per to. Ne jemi angazhuar në këtë biznes ne 25 vitet e fundit, përkushtimi ynë reflektohet në produktet dhe shërbimet qe ofrojme cdo dite. Jemi perkushtuar gjithmone te ofrojme produkte me cilesi te larte.

Kompania LILA shërben me krenari në të gjitha zonat e Shqipërise me një larmi të madhe të Produkteve të Mbrojtjes se Bimeve (PMB), Fara Hibride te kulturave te ndryshme si edhe ushqyesit bimore te shumllojshem (N-NP-NK-NPK, Organike etj). Aktiviteti jone eshte i perqendruar ne nevojat e klienteve; gjithmone mundohemi te zhvillojme maredhenie te forta dhe ti rrisim ato.

Pse LILA eshte zgjedhja e pare:

  • Plotesojme nevojat e cdo fermeri!
  • Sherbim miqesore ndaj klienteve!
  • Cilesi te garantuar!
  • Seriozitet!
  • Pergjegjesi!
  • Siguri dhe Profesionalizem