Kombinim i shkelqyer i hershmerise dhe i uniformitetit!

Periudha e vegjetacionit 70 -72 dite, pas mbjelljes ne fushe.
Vilet nga fillimi i Majit deri ne fund te Korrikut.
Gjethet kane ngjyre jeshile terheqese dhe me nevature te vogel e te degezuar.
Koke te rrumbullaket, uniforme dhe shume te shijshme.
Pesha mesatare e kokes 2-2.5 kg, por mund te behet edhe me emadhe ne varesi te kultivimit.
Rekomandohet ne distanca 60*40 cm
Hibrid rezistent ndaj lulezimit te parakohshem