Perzgjedhja juaj e pare dhe me e mire

Periudha e vegjetacionit 70 -75 dite, pas mbjelljes ne fushe.
Koke te rrumbullaket me peshe mesatare e kokes 2-3.2 kg.
Gjethet kane ngjyre gri-jeshile , me nje shtrese dyllore te shkelqyeshmer.
Kocan te shkurter, arrin deri ne 1/3 e lartesise se kokes.
Ruan cilesine e vet te larte dhe pas vjeljes.
Pamje te bukur, terheqese dhe uniformitet te larte te kokave ne fushe.
Kultivohet lehte dhe jep prodhim te jashtezakonshem.
Rekomandohet ne distanca 55*40 cm.
Shume rezistent ndaj Fuzariozave, ne vecanti ne fazat e para te rritjes.