KARAKTERISTIKAT

Lënda vepruese: Lambda-cyhalothrin
PËRMBAJTJA: Lambda-cyhalothrin: 5%
Lëndë ndihmëse: 95%
Numri i regjistrimit: AL: 87/1-14.11.2008
KS: 010-119-2009/31.12.2009
Formulimi: Suspension kapsulash

  • Insekticid piretroid që vepron nëpërmjet kontaktit dhe aparatit tretës