ÇFARË ËSHTË ?

Biostimulant i bazuar në kalium dhe boron për zhvillimin cilësor të frutave, me sakaride dhe molekula pararendëse të faktorëve ripening.

PËR ÇFARË SHËRBEN ?

Promovon zhvillimin e frutave, rrit madhësinë e frutave si dhe ngjyrën dhe përmbajtjen e sheqernave, duke shkaktuar një përmirësim cilësor të parametrave tregtar të frutave