ÇFARË ËSHTË ?

Aktivizues i lulëzimit dhe vendosur me Fosfor, Bor, Molibden dhe aminoacide.

PËR ÇFARË SHËRBEN ?

Është vërtetuar me studime gjenetike që aplikimi i produktit rregullon procesin natyror të lulëzimit, ndërsa në të njëjtën kohë mbron nga situata të ndryshme stresi për lulen. Si rezultat i kësaj, fekondimi, shurupi dhe rënia fiziologjike e luleve janë optimizuar.