ÇFARË ËSHTË ?

Parandalimi dhe korrigjimi i mangësive të hekurit.

PËR ÇFARË SHËRBEN ?

Hekuri është thelbësor për realizimin e fotosintezës dhe sintezës së klorofilit. Mungesa e tij shkakton njollë, klorozë internerval të gjetheve fundore të fidaneve.