ÇFARË ËSHTË ?

Rrënjëzimi organik shumë i pasur në substanca të shumta të dobishme për të stimuluar rritjen e shpejtë të rrënjëve, siç janë aminoacidet, vitaminat, mikro elementet dhe ekstraktet e perimeve, etj.

PËR ÇFARË SHËRBEN ?

Pjekuria dhe ndryshimi i ngjyrës së përparimeve të frutave; rrit cilësinë dhe aromën dhe konservimin e frutave, siguron ngjyrim dhe konsistencë më të madhe. Rrit rezistencën ndaj stresit të ujit. Kompleks me acide organike.