ÇFARË ËSHTË ?

Parandalimi dhe korrigjimi i mangësive të shumta.

PËR ÇFARË SHËRBEN ?

Përzierja e mikronutrientëve me aminoacide. Ajo siguron hekur, mangan, zink, bakër, bor dhe molibden, mikronutrientë thelbësorë. Shoqëron dhe plotëson ushqyesisht të mikroelementeve çdo zgjidhje të aplikuar në të korrave.