ÇFARË ËSHTË ?

Parandalimi dhe korrigjimi i mangësive të molibdenit.

PËR ÇFARË SHËRBEN ?

Ajo siguron molibden për të korrat më të kërkuara, duke shmangur efektet fiziopatologjike të mungesës së saj në bimë.